Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη

Η κατασκευή ιστοσελίδων και η κατασκευή eshop, είναι για εμάς η βάση για μια επιτυχημένη διαδικτυακή εταιρία. Έτσι, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πρωτότυπες, δυναμικές, responsive ιστοσελίδες και eshops, με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική, την λειτουργικότητα και την αύξηση της επισκεψιμότητας. Βρείτε μας Καραντζά Σταύρου 32, Καλαμαριά 551 32, Θεσσαλονίκη

 

01.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Μοναδικό design, άψογη λειτουργικότητα, SEO friendly δομή, είναι τα τρία βασικά συστατικά που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν κατά την κατασκευή ιστοσελίδων. Επίσης, είναι απαραίτητο κάθε website να προσαρμόζεται τέλεια ως προς το μέγεθος της συσκευής του χρήστη και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης σε PC, tablet και smartphones.

 

02.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Μπορείτε να σκεφτείτε την κατασκευή Eshop ως την παρουσία του καταστήματός σας στο Διαδίκτυο. Γι’αυτό το λόγο, σχεδιάζουμε προσεγμένα, λειτουργικά και άμεσα αποδοτικά ηλεκτρονικά καταστήματα Β2Β (χονδρικής) και B2C (λιανικής). Συνδέουμε με ασφάλεια το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τράπεζες για αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας και σύνδεση με PayPal.

 

03.
ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Κατά την κατασκευή ιστοσελίδων, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση και στο περιεχόμενό της. Πρέπει λοιπόν να είναι μοναδικό, ώστε να επιτύχουμε μια την υψηλή κατάταξη στην Google και στις άλλες μηχανές αναζήτησης. Γι’αυτό πριν την κατασκευή ιστοσελίδας, κάνουμε την απαραίτητη έρευνα για λέξεις κλειδιά σχετικές με τον κλάδο σας. Δημιουργούμε πρωτότυπο ποιοτικό περιεχόμενο γύρο από αυτές τις λέξεις κλειδιά και επικοινωνούμε με σαφήνεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο Διαδίκτυο.

 

04.
I-BRANDING

Σημαντικό είναι επίσης να υπάρχει συνοχή μεταξύ της συνολικής εικόνας της επιχείρησης και της ιστοσελίδας σας. Έτσι, η κατασκευή ιστοσελίδας γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του φυσικού σας καταστήματος. Με αυτό τον τρόπο η επιχείρηση σας θα έχει την δική της οπτική ταυτότητα, με την οποία θα ξεχωρίσετε και θα ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό.

 

05.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Όμως, η διαδικασία της κατασκευής ιστοσελίδων και κατασκευής Eshop δεν τελειώνει εδώ. Στη συνέχεια, πρέπει να παρακολουθήσουμε την απόδοσή της, ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες τροποποιήσεις και προσαρμογές. Τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε για αυτή την διαδικασία είναι το Google Analytics, το Webmaster Tools και κάποια UI/UX tools όπως το HotJar. Σκοπός είναι η κατανόηση του κοινού σας και η βελτίωση των υπηρεσιών σας, μέσω της ανάλυσης δημογραφικών στοιχείων και της συμπεριφοράς των επισκεπτών κατά την διάρκεια περιήγησης τους.