Γραφηστικά

Το design είναι ο συνδετικός κρίκος, ανάμεσα στην δημιουργικότητα και την καινοτομία. Είναι ο παράγοντας , ο οποίος μετασχηματίζει τις ιδέες, σε πρακτικές και ελκυστικές προτάσεις για χρήστες και καταναλωτές.

 

01.
LOGO
Το εμπορικό σήμα ή αλλιώς το λογότυπο μιας εταιρείας, είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά για μια επιτυχημένη στρατηγική Branding. Είναι το οπτικό σύμβολο, το οποίο αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας και αποτυπώνεται στο υποσυνείδητο των πελατών σας, ως η καρδιά της εταιρικής σας ταυτότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τη δημιουργία logo ή τον επανασχεδιάσμο λογότυπου της εταιρίας σας.

02.
CORPORATE IDENTITY
Η εταιρική ταυτότητα, είναι η οπτική εικόνα και το μέσο με το οποίο επικοινωνείται το ύφος, η δραστηριότητα και η φιλοσοφία της επιχείρησής σας και περιέχει τους παράγοντες, οι οποίοι συνθέτουν την μοναδικότητα της επιχείρησής σας.


03.
SOCIAL MEDIA
Η σύγχρονη γραφιστική σχεδίαση και η χρήση των κατάλληλων χρωμάτων και γραφικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι ζωτικής σημασίας για να επιτύχετε μια ισορροπημένη συνολική εικόνα της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

 

04.
DISPLAY BANNERS
Μια μελετημένη και καλαίσθητη γραφιστική σχεδίαση των Banners, επηρεάζει θετικά την ψυχολογία του χρήστη και έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο των επισκέψεων στην ιστοσελίδα σας.

Ιστοσελίδες & eShop

Η κατασκευή ιστοσελίδων και η κατασκευή eshop, είναι για εμάς η βάση για μια επιτυχημένη διαδικτυακή εταιρία. Έτσι, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε πρωτότυπες, δυναμικές, responsive ιστοσελίδες και eshops, με ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική, την λειτουργικότητα και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

 

01.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Μοναδικό design, άψογη λειτουργικότητα, SEO friendly δομή, είναι τα τρία βασικά συστατικά που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν κατά την κατασκευή ιστοσελίδων. Επίσης, είναι απαραίτητο κάθε website να προσαρμόζεται τέλεια ως προς το μέγεθος της συσκευής του χρήστη και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης σε PC, tablet και smartphones.

 

02.
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP
Μπορείτε να σκεφτείτε την κατασκευή Eshop ως την παρουσία του καταστήματός σας στο Διαδίκτυο. Γι’αυτό το λόγο, σχεδιάζουμε προσεγμένα, λειτουργικά και άμεσα αποδοτικά ηλεκτρονικά καταστήματα Β2Β (χονδρικής) και B2C (λιανικής). Συνδέουμε με ασφάλεια το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με τράπεζες για αγορές μέσω πιστωτικής κάρτας και σύνδεση με PayPal.

 

03.
ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Κατά την κατασκευή ιστοσελίδων, πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση και στο περιεχόμενό της. Πρέπει λοιπόν να είναι μοναδικό, ώστε να επιτύχουμε μια την υψηλή κατάταξη στην Google και στις άλλες μηχανές αναζήτησης. Γι’αυτό πριν την κατασκευή ιστοσελίδας, κάνουμε την απαραίτητη έρευνα για λέξεις κλειδιά σχετικές με τον κλάδο σας. Δημιουργούμε πρωτότυπο ποιοτικό περιεχόμενο γύρο από αυτές τις λέξεις κλειδιά και επικοινωνούμε με σαφήνεια τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο Διαδίκτυο.

 

04.
I-BRANDING
Σημαντικό είναι επίσης να υπάρχει συνοχή μεταξύ της συνολικής εικόνας της επιχείρησης και της ιστοσελίδας σας. Έτσι, η κατασκευή ιστοσελίδας γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του φυσικού σας καταστήματος. Με αυτό τον τρόπο η επιχείρηση σας θα έχει την δική της οπτική ταυτότητα, με την οποία θα ξεχωρίσετε και θα ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό.

 

05.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Όμως, η διαδικασία της κατασκευής ιστοσελίδων και κατασκευής Eshop δεν τελειώνει εδώ. Στη συνέχεια, πρέπει να παρακολουθήσουμε την απόδοσή της, ώστε να κάνουμε τις απαραίτητες τροποποιήσεις και προσαρμογές. Τα βασικά εργαλεία που χρησιμοποιούμε για αυτή την διαδικασία είναι το Google Analytics, το Webmaster Tools και κάποια UI/UX tools όπως το HotJar. Σκοπός είναι η κατανόηση του κοινού σας και η βελτίωση των υπηρεσιών σας, μέσω της ανάλυσης δημογραφικών στοιχείων και της συμπεριφοράς των επισκεπτών κατά την διάρκεια περιήγησης τους.

Marketing

Προώθηση ιστοσελίδων – Μετατρέψτε τους ανώνυμους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πελάτες και Promoters της επιχείρησής σας, μέσω μίας οργανωμένης Digital Marketing στρατηγικής.

 

01.
SEARCH CAMPAIGNS
Προσεγγίστε στοχευμένο κοινό, τη στιγμή που αναζητά την υπηρεσία ή το προϊόν σας, και ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό, προβάλλοντας την επιχείρησή σας στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης της Google.

 

02.
DISPLAY CAMPAIGNS
Προώθηση ιστοσελίδων και προσέγγιση νέων πελατών, με τη χρήση διαφημιστικών banners μέσω του Google Display Network, του μεγαλύτερου on-line δικτύου διαφήμισης.

 

03.
REMARKETING CAMPAIGNS
Εμφανίστε διαφημίσεις της επιχείρησής σας, σε επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, οι οποίοι έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον για την υπηρεσία ή το προϊόν σας, καθώς περιηγούνται σε άλλες ιστοσελίδες.

 

04.
Προώθηση ιστοσελίδων SEO
Δημιουργία ή βελτιστοποίηση δομής και περιεχομένου ιστοσελίδων, με στόχο την υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, την αύξηση της επισκεψιμότητας και των πωλήσεων. Περισσότερα για SEO ιστοσελίδων και για να έρθετε σε επικοινωνία με έναν από τους SEO specialists της Cope Digital Agency επικοινωνήστε μαζί μας.

 

05.
SOCIAL MEDIA
Η σωστή διαχείριση Social Media είναι σημαντική για κάθε επιχείρηση, αν λάβουμε υπόψιν ότι σχεδόν όλοι έχουν τουλάχιστον από ένα προφίλ σε κάποιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργήστε την κοινότητά σας. Αλληλεπιδράστε με υπάρχοντες πελάτες. Βρείτε νέους πελάτες. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας. Στην εποχή που η παραδοσιακή διαφήμιση υποχωρεί προς όφελος της διαδραστικότητας, εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο, όλες τις δυνατότητες διαφήμισης που προσφέρουν τα Social Media και χρησιμοποιήστε τα, ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας σας.

 

06.
EMAIL MARKETING
Τα Newsletter θεωρούνται το νόμισμα του ψηφιακού κόσμου. Η δημιουργία χρήσιμου περιεχομένου για το κοινό σας, θα αυξήσει τη λίστα των email σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσετε νέους πελάτες και να κρατήσετε τους υπάρχοντες ενημερωμένους με τα νέα σας. Η σωστή λίστα mail και η αποτελεσματική στρατηγική περιεχομένου των newsletters αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης κάθε εταιρείας.

Graphics | Websites & eShops | Marketing

Ψάχνετε για Γραφιστικές υπηρεσίες, Κατασκευή Ιστοσελίδας ή Διαφήμιση στο διαδύκτιο;